Írta: Administrator
2010. március 09. kedd, 22:58

„Minden ember egy egyszeri megismételhetetlen csoda. Hiszem, hogy az embereknek nem szabad leértékelniük saját magukat, és nem szabad hagyniuk, hogy ezt mások megtegyék. Mindenkiben ott van a szépség, s ha ezt felfedezi magában, megtalálta a csodát. Szeretném, ha Te is megkeresnéd saját egyéniségedet és stílusodat, s nem hagynád, hogy elvesszél a szürke tömegben.
Legyél Önmagad!"

ELIZABETH NARDO

Az Elizabeth Nardo a következő ismert személyiségek stylistja:

| Grácia Hegedűtrió | Pannon Filharmonikusok | Varga Viktória operaénekes |

Grácia Hegedűtrió

Az Elizabeth Nardo katalógus sikerét mutatja a Grácia Hegedűtrióval való együttműködés kezdete is. A művésznők egyik pécsi koncertjük alkalmával hoteljükben találtak rá az egyik példányra, melyben szereplő csodálatos ruhákba azonnal beleszerettek. Menedzserük még aznap felhívott, hogy a művésznők tőlünk szeretnének fellépő ruhát, így egy pár nap leforgása alatt meg is rendelték első kollekciójukat.

Azóta számos fellépő ruhát varrtunk számukra, melyek bejárták a világ számos pontját, Hollandiától kezdve Németországon keresztül Amerikát. Örülök, hogy stylistjukként nagyban hozzájárulhatok megjelenésük tökéletességéhez.

Gracia1 Gracia2 Gracia4

 

Pannon Filharmonikusok

Büszkeséggel tölt el, hogy a 200 éves múlttal rendelkező Pannon Filharmonikusok fellépő ruháját mi tervezhettük meg. A zenekar ruháinak ötvözni kellett az eleganciát és az egyéniséget, mindemellett egységet kellett teremtenie a koncerteken. Ennek tükrében egy teljes kollekciót készítettünk, ahol minden egyes fellépő számára stílusjegyeit figyelembe véve egyénileg lett kialakítva fellépő ruhája. A Pannon Filharmonikusok az óta is sikereket sikerekre halmoz, amelyhez most már Elizabeth Nardo ruhái is hozzájárulnak.

pf1 pf3 pf4

 

Varga Viktória operaénekes

Varga Viktóriával, aki most már az Operaház nagyérdemű művésznője, több évvel ezelőtt találkoztam, amikor egy, a vizsgafellépésére készített ruhával támogattuk a feltörekvő tehetséget. Az azóta eltelt években folyamatosan végigkísértük az operaénekesnő pályafutását, és mindig az alkalomhoz és stílusához illő ruhát álmodtunk meg számára. A fellépések során fontos szerepet játszik maga a ruha, és annak kiképzése. Nagy figyelemmel és szakértelemmel kell eljárni a tervezésnél, hogy a nagy levegővételek során a ruha kialakítása ne zavarja a művésznőket. A több éves németországi szereplés után nagy örömére újra a magyar közönség előtt játszhat az Európa több pontját bejáró operaénekesnő.

varga1 varga2 varga3

Módosítás: ( 2010. július 18. vasárnap, 21:48 )